2010. szept. 30.

Vége van az első hónapnak

Ahh...
Hát holnap már október, ez gondolom mindenki tudja. Nos.. ez a hónap elég vegyes volt, és viszonylag jó kezdetnek bizonyult. :) Háát mi történt eddig?
Tanulunk és tanulunk.. aztán még jó sokára (remélem:D) itt lesz a felvételi, a számomra legpraktikusabb gimnáziumba. ;D És ezért tanulunk és tanulunk. :P Eddig szereztem összesen nyolc 5-öst, és öt darab 4-est. Matekból kéne nagyon hajtani.. ahh -__- Jóban vagyunk (leginkább én meg Dóri) jó sok kicsi elsős és másodikossal. :D Én szeretem őket, és nem túlzottan zavar hogy mindig rajtunk lógnak. Csak az ő szem pontukból lenne egészségesebb, hogyha nem lennének folyton nagyokkal.Na mindegy.. nekem aztán mindegy. :P

De most milyen fura... Vége van ennek a hónapnak, de nem érzem, hogy sajnálnám vagy örülnék neki, hogy elmúlt. Semlegesen válok el tőle. 
Az utóbbi pár napban szoktattam magam ahhoz, hogy ne problémázzak mindig, amiatt, hogy ez az utolsó év, és nagyon nincs kedvem elmenni. Hanem most úgy.. teljesen semlegesen az érzelmeim. Átadtam magam egy bizonyos lebegésnek, és rábíztam magam az időre. Ami tőlem szokatlan, mert szeretnék mindig a lehetetlen (ez esetben az idő múlása) ellen harcolni. ^_^" De most NEM! Én most csak a jelenben próbálok élni, és rábízom magam a jövőre. Lesz, ami lesz! :)
Alkotásról is essen szó. Mit csináltam ebben a hónapban. Elkezdtem egy történetet füzetbe. Rajzoltam egy portrét Aoi-ról.. nagyjából felismerhető, mert sikerült azt a jellegzetes orrát olyanra megcsinálnom, amilyen, viszont nem tudom, mi okból, de 10 évvel fiatalabbnak látszik. X'D Na mindegy. Az irományos blogomon nem haladtam túl sokat, de majd fogok. Már vannak ötleteim. ;) Azon kívül rájöttem, hogy nagyon hiányzik a versírás. Ha visszagondolok, tavaly egész félévben a versek voltak a mindennapi panaszaim, örömeim, érzéseim. És most nem öntöm semmibe. De komolyan. El vannak fojtva. De én még mindig hiszem, hogy a tél újra az ihlet évszaka lesz. De most még azt nem várom. Hiszen még csak október.. illetve szeptember van.
*Nisa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése