2010. nov. 12.

Holnap lánytechnikás kirándulás Pesten. :D

Holnap megyünk Pestre! Csak remélem Margó néni nem lesz túl izéé:P Mármint olyan, mint a pénteki ügyeleteken szokott lenni, meg néha technikán. xP Dóri lefoglalta, hogy ő Bambi mellett fog ülni. Remélem lesz, ki mellett ülnöm. Van még Dorka, Anett talán Gréta. :) De az is lehet, hogy nem leszünk elegen, és akkor nekem jó egyedül is. 
Viszont akkor csak egy szabad napom lesz a hétvégéből. Azaz már ma meg fogom csinálni a törit, meg minden egyéb írásbelit. És megnézem mit kell még tanulni szóbeliből. Ennek nem sok értelme volt.. ennek a mondatnak. XD Olyan mint ma: Dóri rángat a wc felé, én: "Majd Bambi röhög rajtunk, hogy a wc-ben kerestünk minket." Mert Dori-chan felvonszolt a második emeletig megkeresni Bambit, mikor Bambi lent volt az öltözőben. XD Meg hétfőn nem bírtam kimondani, hogy furfangos. Csak egy hosszú fffff betűt, aztán megakadtam. XD

Gondolom már jó pár helyen olvasható, de azért leírom én is: Nemáááár! Feloszlik a Kagrra? :O Ez szar! Úgy szeretem őket.. rengetegszer őket hallgatom mikor gépezek.. nagyon nagyon sokszor. Olyan szép számaik vannak.!  *Omou-t hallgat.* Ez szomorú hír. :( Nem akarok többet hozzáfűzni.


5-ös matek TZ! ^w^ Úgy örülök. Most így ötösre állok szinte mindenből. Nem vagyok stréber.. nehogy valaki azt mondja! XD Jövőhéten kedden tekó-s nyílt nap.. sokan mennek, én nem. :D De így is jó, legalább olyan családias légkör lesz az osztályban kedden. Aztán szerdán vári-s nyílt nap.. asszem. :P A Bibó meg nem tart.. szóval szerintem egy nyílt napra se megyek. Mindegy. :P Meg kedden lehet, hogy lesz valami matek verseny, amire kell azoknak mennie akik négyes-ötös tanulók, mert ha egy feladatot már meg tudunk csinálni, 5-ös és azért fontos ez is. Csak mi van, ha nem tudok egyet sem? XD Az faszalesz. 

Na most majd tanulok, és vasárnap írok a holnapról. Meg tervezem, hogy képeket is készítek.. szóval talán képek is lesznek. :)

3 megjegyzés:

  1. :D áááwh,jegyeremárelatekósnyíltnapraa =(
    léccyléccy.énis csk 3.nak jelölöm,és azzért szerenék elemenni:S naa,tökjó lessz!:D

    VálaszTörlés
  2. Ezt ne itt beszéljünk már meg. XD

    VálaszTörlés