2010. dec. 29.

Túl gyorsan telnek a napok =S

Ha belegondolok, már itt is van a téli szünet vége. Már csak 4 nap. :S Nem hiszem el, hogy ilyen gyorsan eltelt. Aztán meg már semmi szünet nem lesz a tavaszi szünetig. 
Már előre utálom januárt. Félévzárás, még gyorsan egy csomó témazáró, röpdolgozat, aztán meg felvételi. .__. Jajj.. de várom. :| Leginkább már az tanév végét várom. *télvan, de már nyárra vágyik.. de nem a meleg miatt:P* Már ma megpróbáltam valamit tanulni.. fizikát sikerült is, meg még fogok bioszt is ma. De kémiára már tanultam előre egy kicsit.. vagyis kijegyzeteltem egy jó hosszú leckét. 
Meg ugye az irodalmi dolgozatot is meg kéne írni.. lehet, hogy még ma gyorsan megcsinálom. :) Legalább már van elképzelésem, hogy miről írják, de tényleg sokkal nehezebb így, hogy velem megtörtént családi élményt kell leírni részletesen. De mindegy.. megoldom.! ^^ *magabiztos!* 
Lehet, hogy felvételi feladatokat is jó lenne csinálnom, de egyenlőre nem csináltam belőle semmit. XD Annyira nincs hozzá kedvem.. .___." 
Holnap jön hozzám Dóri meg Bambi.. aztán lehet, hogy holnapután én megyek Dórihoz. Valószínű, de még nem biztos. :P Aztán csinálhatom ezt a sok dolgot 1-jén meg 2-án.
Utálom a januárt! 

Majd egyszer próbálok saját készítésű fényképeket is felrakni.. 
de egyenlőre nem készültek túl jók. :P

1 megjegyzés:

  1. fizikára mg kémiára mitkell?o.O nem is vettü
    nk újat :/
    fogalmazásba nem úgy vlt h saját élmény csak simán?:/ mert én már megírtam és az nem CSALÁDI :/

    VálaszTörlés