2011. júl. 12.

kürtöskalács, kútkeresés, éhség, ajándék, jégkása, stb.

~Rihanna - California King Bed.
A mai nagyon emlékezetes délután volt. X'D 3-ra kellett menni elvileg a mozihoz, aztán Anett hívott, hogy Halas Centerhez menjek. Odaértem jó 10 perccel előbb, felhívom, hogy hol vannak. Mondja, buszmegállónál. Elindulok visszafelé, mert nem akartam ott várni. Már elmentem addig a zebráig, ahonnan ellátok a buszmegállóig. Nem látok senkit. Megint felhívom, hogy most hol vannak. Azt mondja, kerülnek, és menjek vissza, mindjárt ott lesznek. Vicces volt már harmadszorra elmenni ugyanazok előtt a boltok előtt, meg ott beszélgető emberek előtt. XD Aztán leültem arra a kis elhagyatott lépcsőszerűségre, ahonnan látom, hogyha jönnek. Közben fényképeztem, hogy teljen az idő.
Abszolút lényeges kép, főleg, hogy csak halasiak tudhatják, hogy ez hol van, és hol ültem én.. de ez is kell, mert így kezdődött minden. XD Aztán jött Eni, Anett meg Dorka. Bambi nyaral, vagy valami hasonló, úgyhogy most csak négyen voltunk. Elmentünk jégkásázni, és megnéztünk, hogy ha két 1decist kérünk ugyanannyit adnak-e, mint egy 2 decisbe. :'D Hát kevesebbet adnak. Szóval gazdaságosabb egy 2 decist kérni, meg egyszerűbb is. X'D Láttunk Fruzsiékat is, mikor már éppen menni készültünk.. integettünk. Elmentünk utána még így össze-vissza városban. Voltunk három 100forintos boltban. Egyikben vettem karkötőket. Tökszépek. *w* [Egyebeket nem teszek közzé, nehogy valaki idő előtt elolvassa!;D] Meg Dorkának próbáltunk segíteni ajándékötletekkel.. de nem sokat segítettünk neki, mert csak hülyeségeket mondtunk. Aztán rájöttünk, hogy már alig van pénzünk, mert alig hoztunk, meg vettünk is inni, enni, stb. Najóó, én szükség esetére, ha esetleg meglátok valamit, megvehessem, vittem 4000forintot.. de mindegy.. nem költöttem el. XD Nem akartunk már innivalót venni, ezért elkezdtünk keresni egy kutat. Emlékeztünk, hogy valahol a sulinál van egy kék kút. Elmentünk a volt általános iskolánkig. Ahol először gondoltunk, onnan eltűnt a kút, aztán nekem eszembe jutott, hogy van egy az ágyúnál is.. hát ez meg nem működött. Be akartunk menni a B épület udvarába, de azon a csapon rajta volt a slag, pedig a kapu nyitva volt. Már melegünk volt, szomjasak voltunk, mikor Anettal ismét eszünkbe jutott egy hely. A sulitól egy kereszteződésnyire megtaláltunk. *hatalmas öröm!!:D* Indultunk vissza a mozihoz a vízpermetezős kapuhoz. Aztán leültünk a koszos szökőkút mellé a padra. (Illetve én a szökőkút szélén ültem.) Aztán itt bebizonyosodott, hogy az éhségtől már káprázik a szemünk: 
Velünk szemben ült egy néni, egy kislánnyal. Volt a kezében egy átlátszó zacskó, amiben valami volt. X'D Azt hittünk kürtöskalács, és elkezdtünk nem éppen suttogva megbeszélni, ki menjen oda megkérdezni tőle, honnan tudnánk venni mi is kürtöskalácsot. (Tuti, hogy hallotta, és teljesen hülyének nézett minket. XD) Senki nem vállalta, de még jó is, mert Anett akkor észrevette, hogy nem kürtöskalács van a zacskóban, hanem kenyér!! *minda4enhülyéééééék* Aztán nem mentünk játszótérre, mert csak én meg Eni akartunk. Elmentünk valami panelházak között nagy, otthonos parkba. Ültünk egy padon, illetve Dorka rajtunk feküdt. Végre nevettem, mikor itthon vagyok sose nevetek, legfeljebb mosolygok. De most volt nevetés! ^w^
Végül nem vettünk semmit! Annyit szenvedtünk már, hogy éhesek vagyunk, hogy úgy döntöttünk, menjünk inkább haza. Így 6 óra körül már itthon is voltam. 
Tudnék még egyéb részleteket mesélni, de így nagyon hosszú lett, de ez tényleg hatalmas délután volt. Szeretlek titeket! ♥
 az én karkötőm:D
ez csak annak szép parknak egy kis része, mert jó nagy volt. 
Most voltam ott életemben először. XD

4 megjegyzés:

  1. régebben én is laktam halason, tudom hol készült az első kép :D:D puszi.

    VálaszTörlés
  2. az jó:D legalább valaki tudja.:D

    VálaszTörlés
  3. énistudom,vajon honnan?:$ jóvoltnagyoon^^ ennyit szenvedni...xDDDD(L) sokijetmég : ]

    VálaszTörlés
  4. hát igen.. még sok ilyet kell!:D

    VálaszTörlés